ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

 Ο φυσικός Πυριτόλιθος Κρήτης αποτελεί ένα αξεπέραστο εργαλείο λείανσης λεπίδων . Η χρησιμότητα του ξεκινά από εκεί που σταματούν οι δυνατότητες των τεχνητών λειαντικών μέσω που είναι κυρίως οι σμυριδοτροχοί.

Επίσης αποτελεί βασικό εργαλείο ποιοτικής και αποτελεσματικής λείανσης για κρεοπώλες, ξυλουργούς, ξυλογλύπτες, εστιάτορες, μηχανουργούς, και αγρότες. Σε όλους αυτούς τους επαγγελματίες η διανομή του προιόντος γίνεται μέσω καταστημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού και εμπορίας εργαλείων. Μέσω αυτών των καταστημάτων μπορούμε να βρούμε τον φυσικό ακονόλιθο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα όμως διαφαίνεται και μια νέα κατηγορία χρηστών εκείνη των ερασιτεχνών «μαστόρων» που θα ήθελαν την ευκολία τους να διαθέτουν πάντα αρίστης ποιότητας λεπίδες και που θα ήθελαν μικρών διαστάσεων αλλά υψηλής ποιότητας ακόνια.

Επί πλέον η τεράστια Τουριστική Ανάπτυξη της Περιοχής της Ελούντας παρέχει τη δυνατότητα προώθησης του ακονιού ως ενός παραδοσιακού τοπικού προιόντος που χαρακτηρίζει με πρωτοτυπία την περιοχή.

sharpening stones icon 4

sharpening stones icon 1

sharpening stones icon 5

sharpening stones icon 2

sharpening stones icon 3